Mies pidätettiin 90 metamfetamiinipillerillä Rawaissa

Rawai -

Mies pidätettiin 90 metamfetamiinipillerillä Rawaissa.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (8th) he saivat Rawaissa Thai Mai Villagessa sijaitsevan huolestuneen kansalaisen ilmoituksen laittomien huumeiden myynnistä.

He ryntäsivät paikalle etsimään epäiltyä. He etsivät epäillyn miespuolisen (poliisi ei antanut hänen nimeään) ja löysivät 90 metamfetamiinipilleriä. Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.