Nuoret mielenosoittajat osoittavat mieltään Thaimaan senaattoria vastaan ​​kulttuuriministeriössä

Kansallinen -

Nuorten johtama Thalu Wangin protestiryhmä protestoi Thaimaan kulttuuriministeriön edessä sunnuntaina 6. elokuuta vaatiakseen kansallisen taiteilijastatuksen peruuttamista senaattorilta, joka ei kuulemma tukenut edellistä Move Forward -johtoa.

Kokoontuminen pidettiin eilen illalla suhteellisen pienellä osallistujamäärällä, enimmäkseen thaimaalaisia ​​teini-ikäisiä.

Mielenosoituksen tavoitteena oli vaatia Nawarat Pongpaiboon -nimisen senaattorin kansallisen taiteilijastatuksen poistamista. Hän raporttien mukaan päätti pidättäytyä äänestämästä edellisessä pääministeriäänestyksessä, jossa Move Forward -johtaja Pita Limjaroenrat epäonnistui astua virkaan.

Mielenosoittajat, jotka pukeutuivat mustaan ​​asuun ja naamioihin, ruiskumaalasivat graffiti-symboleita maahan ja kulttuuriministeriön edustalla olevaan kylttiin ilmaistakseen tyytymättömyytensä ministeriöön.

He heittivät myös lentolehtisiä ja savupommeja ministeriön aidan yli, vaikka toiminta oli yleisesti ottaen rauhallista eikä kukaan loukkaantunut.

Useita poliiseja oli läsnä ministeriössä ja rajoittivat mielenosoittajien pääsyä. Turvahenkilöstö oli myös vartioimassa varmistaakseen sekä rakennuksen ulko- että sisäpuolen turvallisuuden.

Mielenosoittajat poistuivat lopulta alueelta suoritettuaan huomautuksensa.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/