Kuuluisan espanjalaisen kokin Thaimaassa tekemän julman murhan tutkinta jatkuu

Surat Thani -

Oikeuslääketieteellinen ryhmä on vahvistanut, että Thaimaan eteläisen turistisaaren Pha Nganin Surat Thanin kaatopaikalta löydetyt ruumiinosat kuuluvat kolumbialaiselle miehelle, jonka uskotaan murhanneen espanjalaisen rakastajansa toimesta.

Ensin edellinen tarinamme:

Thaimaan poliisi on pidättänyt espanjalaisen epäillyn kolumbialaisen mieskumppaninsa murhasta ja paloista Eteläisellä Pha Nganin turistisaarella Surat Thanissa.

Nyt päivitykseemme:

DNA-analyysin tulokset osoittivat, että ruumiinosat kuuluivat 44-vuotiaalle kolumbialaiselle sukupuolenvaihtokirurgille Edwin Miguel Arrieta Arteagalle, joka oli matkalla Pha Nganin saarelle espanjalaisen kumppaninsa Daniel Jeronimon kanssa. Sancho Bronchalo, 29.

Herra Edwin menetti salaperäisesti yhteyden sukulaisiinsa matkustaessaan saarelle nauttimaan täysikuun juhlista herra Danielin kanssa. Hänen paloitellut ruumiinosat löydettiin myöhemmin roskapusseihin täytettynä saaren kaatopaikalta.

Toistaiseksi herra Daniel myönsi murhaneensa ja erottaneensa rakastajansa ruumiin väittäen, että herra Edwin yritti väkisin harrastaa seksiä hänen kanssaan. Tämä johti tappeluun, jossa herra Daniel löi herra Edwiniä kerran, jolloin tämä kaatui ja löi päänsä kuolemaan kylpyammeeseen. Tämä pakotti herra Danielin hävittämään ruumiin paloitelemalla sen hänen väitteensä mukaan, vaikka poliisi suhtautui asiaan skeptisesti.

Poliisi kertoi, että epäilty oli suunnitellut tapauksen huolella, kun hän oli kutsunut kumppaninsa tapaamaan saarelle ja ostanut oikeat työkalut ruumiin leikkaamiseen.

Herra Daniel on pidätettynä syytettynä harkitusta murhasta, ruumiin kätkemisestä ja todisteiden manipuloinnista.

Lisäksi poliisi paljasti, että herra Daniel oli aiemmin käynyt saarella kerran. Hän käytti myös herra Edwinin luottokorttia ja rahojaan sijoittaakseen ravintolan avaamiseen Espanjassa.

Väitetyn mustasukkaisuuskiistan lisäksi motiivi saattoi johtua myös taloudellisista syistä, poliisi totesi.

Epäillyn mereen ojittamien uhrin jäljellä olevien ruumiinosien etsintä on käynnissä, ja viranomaiset löysivät onnistuneesti mustan pussin, jossa oli uhrin pää, molemmat kädet ja käsivarret 6. elokuuta.

Tämä nostaa löydettyjen ruumiinosien kokonaismäärän kahdeksaan 14:stä, ja kuusi osaa jää edelleen puuttumaan, kuten epäilty väittää.

On selvää, että herra Daniel on tunnetun espanjalaisen näyttelijän Rodolfo Sancho Aguirren poika. Lisäksi hän on myös legendaarisen espanjalaisen näyttelijän Félix Ángel Sancho Gracian pojanpoika.

Hänen isänsä aikoo vierailla Thaimaassa saatuaan tietää poikansa nykyisestä tilanteesta.

KUVA: Matichon

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/