Saksalainen mies hukkui Karon Beachillä Phuketissa

Phuket -

52-vuotias saksalainen mies hukkui mentyään uimaan 11-vuotiaan poikansa kanssa Karon Beachillä.

Chalongin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 8 maanantai-iltana (50. elokuutath) Karon Beachillä. He ja Phuket Express saapuivat rannalle, jossa Jurgen Ralf Wiltzsch, 52, Saksan kansalainen, löydettiin tajuttomana.

Hänen 11-vuotias poikansa, jonka nimeä ei iän vuoksi salattu, kertoi thaimaalaiselle medialle, että hän ja hänen isänsä menivät uimaan klo 7 Aalto pesi isänsä pois, mutta poika pääsi uimaan takaisin rannalle. Hän kertoi rannalla oleville hengenpelastajille kadonneesta isästään ennen kuin he menivät mereen ja vetivät isänsä takaisin rannalle.

Mr. Wiltzschille annettiin elvytys, mutta hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi.

Tämä on kuudes hukkuminen Phuketin rannoilla muutaman viikon sisällä, joista viisi on ulkomaalaisia ​​turisteja.

Vastaavia tapahtumia viime aikoina:

Kaksi intialaista turistia hukkui Karon Beachillä Mueang Phuketissa sen jälkeen, kun he eivät olleet huomioineet punaisia ​​lippuja eikä uinnin varoituksia.

Senegalista kotoisin oleva miesturisti katosi mentyään uimaan mereen Freedom Beachillä Karonissa, Phuketissa.

Kadonneen senegalilaisen turistin ruumis on huuhtoutunut maihin Phuketin Karonin osa-alueella tänään, kun hän katosi kovalla merellä 28. heinäkuuta.

Thaimaalainen mies on ilmoitettu kadonneeksi, kun hän meni uimaan mereen piittaamatta punaisista lipuista Thalangin rannalla.

Venäläinen turisti hukkui rannalla Thalangissa, jonka väitetään jättäneen huomiotta punaiset liput ja ei uintivaroituksia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.