Egyptiläinen mies pidätettiin Patongissa parturissa työskentelystä

Patong -

Egyptiläinen mies ja naispuolinen thaimaalainen omistaja pidätettiin parturissa Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät viime viikonloppuna Bassem Mohamedin, 38, Egyptin kansalaisen (työntekijä), joka teki parturityötä ulkomaalaisille, ja naisen, joka tunnistettiin vain Ms Petchladaksi, 38 (työnantaja). Heidät pidätettiin parturissa Taweewong Roadilla.

Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle, ja Mohamedia syytetään laittomasta työstä ja viisuminsa ylittävästä oleskelusta. Ms Petchladaa syytetään ulkomaalaisen palkkaamisesta, jolla ei ole työlupaa.

Phuket Express huomauttaa, että parturit ja salongityöntekijät ovat thaimaalaista suojeltua ammattia, eivätkä ulkomaalaiset voi työskennellä tällä alalla tai saada siihen työlupia.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Jordanialainen mies pidätettiin Patongissa sen jälkeen, kun hänen todettiin tarjoavan ulkomaisille asiakkaille parturipalvelua, joka on vain thaimaalaisille suojeltu ammatti.

Patongin poliisi on tutkinut saatuaan valituksia siitä, että ulkomaalaiset tekivät kiellettyjä töitä parturina ja salongityöläisinä.

Thalangissa pidätettiin kolme venäläistä naista, joiden väitetään tarjoavan salonki- ja kynsipalveluja, jotka ovat vain thaimaalaisille suojeltua ammattia.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.