Räjähtäneen ja yksitoista ihmistä tappaneen thaimaalaisen ilotulitusvaraston omistajat antautuvat

Narathiwat -

Thaimaalainen pariskunta, joka omisti ilotulitusvaraston, joka räjähti ja tappoi 12 ihmistä, luovutti itsensä Thaimaan poliisille lauantaina 5. elokuuta.

Ensin edellinen tarinamme:

Tuhoutuneen ilotulitusvaraston omistajien epäiltiin paenneen Malesiaan.

Nyt päivitykseemme:

29. heinäkuuta ilotulitusvarasto Narathiwatin Su-ngai Kolokin alueella räjähti ja vaati 12 ihmistä, loukkaantui 121 ihmistä ja aiheutti vahinkoa 292 talolle.

Tapahtuman jälkeen varaston omistajien, jotka tunnistettiin thaimaalaiseksi pariksi, Sompong Nakulin ja Piyanuch Peungwirawatin uskottiin paenneen Malesiaan yrittääkseen paeta oikeudellisia seurauksia.

Pian sen jälkeen, kun heistä oli annettu pidätysmääräys, pariskunta ilmoittautui poliisille Sadaon poliisiasemalle eteläisessä Songkhlan maakunnassa, jonne he ylittivät Malesiasta eilen. Sitten heidät saatettiin Munon poliisiasemalle Narathiwatiin lisätutkimuksia varten.

Paikallisten Narathiwatin tiedotusvälineiden mukaan täydellisen tutkimuksen tuloksia odotetaan 7 päivän kuluttua. Parin kerrotaan saavan syytteet, mukaan lukien kuolemaan johtaneet laiminlyönnit sekä ilotulitteiden luvaton maahantuonti ja myynti. Nämä toimet katsotaan ampuma-ase-, ammus-, räjähdysaine- ja ilotulituslain vastaisiksi.

Epäillyt kertoivat antautuneen oikeuden eteen sen jälkeen, kun epäiltyihin kohdistui pelko joutua lynkkaamaan sosiaalisessa mediassa lisääntyvien tappouhkausten vuoksi. Vaikka he olivat paenneet Malesiaan, alueen läheinen muslimiyhteisö ilmeisesti etsi paria mahdollisen itseoikeuden vuoksi, mikä johti heidät palaamaan Thaimaahan.

Lehdistöstä lähtien epäillyt ovat edelleen Thaimaan poliisin säilöön kuulusteluja ja oikeudenkäyntiä varten. Ei tiedetä, ovatko he oikeutettuja takuita vastaan, mutta epätodennäköistä, TPN-media huomauttaa.

Ilotulitteiden räjähdys laukaisi sarjan tarkastuksia ilotulitustehtailla eri puolilla Thaimaata vain muutaman kuukauden päässä suositusta kasvissyöjäfestivaalista, jossa käytetään monia ilotulitteita osana juhlaa, erityisesti Etelä-Thaimaassa.

Alkuperäinen artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/