Thaimaa haluaa edelleen kehittää suuren avaruussataman

Kansallinen -

Uraauurtavassa liikkeessä Thaimaa uskaltaa avaruustutkimuksen maailmaan ja suunnittelee oman avaruussataman perustamista. Väliaikaisen pääministerin Gen Prayut Chan-o-chan johtaman aloitteen tavoitteena on edistää maan teknologista kapasiteettia ja stimuloida talouskasvua useilla sektoreilla, mikä voi luoda yli 400 työpaikkaa Thaimaan kansalaisille.

Pääministerin tiedottajan Tipanun Sirichanan mukaan tämä 6. elokuuta 2023 julkistettu avaruussatamaprojekti merkitsee Thaimaan sitoutumista tulla määrätietoiseksi toimijaksi maailmanlaajuisessa avaruusteollisuudessa.

Alustavien havaintojen mukaan Thaimaalla on maantieteellisiä etuja, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan avaruussataman isännöimiseen. Näitä ovat sen päiväntasaajan sijainti, energiatehokkaiden laukaisujen helpottaminen sekä esteetön logistiikkajärjestelmät ja minimaalinen alttius luonnonkatastrofeille.

Tipanun totesi, että pääministeri Prayut korostaa varovaisen lähestymistavan merkitystä tässä hankkeessa, ottaen huomioon sekä taloudellisen kannattavuuden että ympäristövaikutukset. Avaruussataman perustaminen on merkittävä lupaus maan teknologian kehityksen lisäksi myös suorille tulonmuodostuksille ja laajemmille uramahdollisuuksille uusille ilmailu- ja avaruusteollisuuden sukupolville.

TPN-media huomauttaa, että nykyisen väliaikaishallituksen vetämänä hankkeena Sitä voisi tutkia ja tarkistaa jokainen uusi tuleva hallitus, joka ei ole vielä ratkennut meneillään olevien oikeustoimien ja viivästysten vuoksi, kuten tässä näkyy.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/