Thaimaan PR-osasto lanseeraa uuden monikielisen verkkoportaalin Thaimaasta

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan PR-osasto (PRD) esittelee ylpeänä "SAWASDEE THAILAND", monikielinen verkkoportaali, johon pääsee www.thailand.go.th. Sivusto toimii luotettavana tietolähteenä Thaimaasta.

4. elokuuta 2023: Varapääsihteeri osastopäällikkö (DCIO) Oranuch Srinon johti PR PLAN FOR ALL: Creative Communications Drive Nationwide Effort -tapahtumaa 31. heinäkuuta 2023. Hän ilmoitti Thaimaan toiminnan käynnistämisestä. verkkotunnuksen alla oleva keskussivusto www.thailand.go.th, mikä merkitsee merkittävää askelta PR-toimien edistämisessä. "Thailand.go.th" -verkkosivusto on suunniteltu luotettavaksi tietolähteeksi sekä ulkomaalaisille että Thaimaan kansalaisille, ja se tarjoaa kriittistä tietoa investointien, talouden ja yhteiskunnallisten ponnistelujen päätöksenteon tukemiseksi, mikä on kansakunnalle elintärkeää.

Rouva Sudruetai Lertkasem apulaisjohtaja – PR-osasto lisäsi, että tämä sivusto toimii uutis- ja PR-tietojen keskuskeskuksena. Se yhdistää erilaisia ​​ministeritehtäviä, kuten maahanmuuton, matkailun, työllisyyden, liiketoiminnan, investointien, taiteen ja kulttuurin, koulutuksen, kansanterveyden, teknologian ja ympäristön. Se palvelee kaikkia Thaimaassa vierailevia ulkomaisia ​​ryhmiä, mukaan lukien liikemiehet ja sijoittajat, opiskelijat, turistit, työntekijät ja eläkeläiset. Se tarjoaa myös hyödyllistä tietoa Thaimaan kansalaisille. Sivusto tukee viittä kieltä: thai, englanti, kiina, japani ja saksa.

Suunnittelu www.thailand.go.th on responsiivinen, joten se on yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa ja tarjoaa samalla hyödyllistä dataa ja kiinnostavia ominaisuuksia. Se sisältää:

  • Tietoja Thaimaasta -osio, joka tarjoaa kattavat perustiedot Thaimaasta, kuten Thaimaan kansallislaulu, maantiede, väestö, valuutta, tärkeimmät toimialat ja hallinto.
  • "Aihe"-osio, joka näyttää uusimmat viestit ja artikkelit, jonka avulla käyttäjät voivat seurata päivitettyjä uutisia nopeasti.
  • "Suosituin" -osio, joka esittelee viiden suurimman lukijamäärän omaavia uutisartikkeleita.
  • "Multimedia"-osio, joka esittelee erilaisia ​​mediamuotoja, mukaan lukien tekstiä, kuvia, infografiikkaa ja liikkuvaa kuvaa, sekä todellista että liikeinfografiikkaa.
  • "Accessibility"-toiminto, joka on suunniteltu "Design for All" -konseptin mukaisesti varmistamaan kaikille käyttäjille tasavertainen pääsy tietoihin, mukaan lukien tekstin koon säädöt ja väriasetukset näkövammaisille käyttäjille.
  • "Haku"-toiminto, joka helpottaa tiedon löytämistä verkkosivustolta sekä teksti- että puhehakuominaisuuksilla.
  • Linkki eri osastojen tietoihin, mikä tukee tiedon integrointia kaikkien ministeriöiden osastojen kanssa RSS-syötteen ja API:n kautta.

Thaimaan keskeisen verkkosivuston kehittäminen "www.thailand.go.th” pyrkii paitsi tarjoamaan viestintäkanavan kansalaisille ja globaalille yhteisölle Thaimaan tarkkaan käsitykseen ja ymmärtämiseen, vaan myös tukea Thaimaa 4.0 -uudistusta. Käyttäjät voivat nopeasti saada oikeat tiedot, jotka eivät vain tehostaa julkisen sektorin työtä, mutta antaa myös myönteistä kuvaa maasta.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.