Espanjalainen mies pidätettiin kolumbialaisen kumppaninsa pilkkomisesta Pha Nganin saarella

KUVA: Khaosod

Surat Thani -

Thaimaan poliisi on pidättänyt espanjalaisen epäillyn kolumbialaisen mieskumppaninsa murhasta ja paloista Eteläisellä Pha Nganin turistisaarella Surat Thanissa.

Epäilty, Mr. Daniel Jeronimo Sancho Bronchalo, 29-vuotias Espanjan kansalainen, pidätettiin perjantaina 4. elokuuta epäiltynä, että hän tappoi ja paloi hra Edwin Miguelin Arrieta Arteaga 44-vuotias kolumbialainen mies ja heitti ruumiinsa a kaatopaikka Pha Nganin saarella.

Ruumiinosat löydettiin useista roskapusseista 3. elokuuta, mikä johti nopeasti Jeronimon pidätykseen seuraavana päivänä.

Elokuun 5. päivänä Pol. Eversti Surapong Thanomjit, poliisialueen 8 komentaja, tutki epäillyn hotellihuoneen ja löysi Miguelin tärkeimmät todisteet, joiden epäillään olevan hiuslankoja, rasvajäämiä ja lihan palasia. Oikeuslääketieteellinen ryhmä tutkii näitä todisteita, ja tuloksia odotetaan tänä viikonloppuna.

Pol. Eversti Surapong totesi, että uhrin sukulaisten kanssa tehdyn alustavan haastattelun mukaan uhri oli sukupuolenvaihtokirurgi Kolumbiassa. Hän oli ollut suhteessa Jeronimon, Espanjan tunnetun päällikön, kanssa yli vuoden.

He olivat sopineet tapaavansa toisensa Pha Nganin saarella täysikuun juhliin. Kuitenkin, kun Miguel saapui Thaimaahan ja eteni trooppiselle saarelle, hänen sukulaisensa menettivät salaperäisesti yhteyden häneen. Kysyttäessä Jeronimo väitti, ettei ollut vielä tavannut Miguelia, joten Miguelin sukulaiset ottivat yhteyttä turistipoliisiin tarkastaakseen hotellin, johon he olivat varanneet yöpymisen, mutta he eivät löytäneet kumpaakaan heistä läsnä.

Tutkimuksissa poliisi havaitsi, että Jeronimo oli yöpynyt mainitussa hotellissa yksin ja kirjautunut ulos ennen Miguelin saapumista. Myöhemmin elokuun 3. päivänä kaatopaikalta löydettiin osia ihmisruumiista.

Elokuun 1. päivän iltana Jeronimon havaittiin ostaneen työkalusarjan, mukaan lukien 8 tuuman veitsen, kumihanskat, muovikääreen, ruostumattomasta teräksestä valmistetun hankausaineen, puhdistusliuoksen ja suuret roskapussit thaimaalaisesta lähikaupasta Pol. Eversti Surapong sanoi.

Poliisin raportin mukaan epäilty on nyt tunnustanut tappaneensa kumppaninsa. Hän myönsi eronneensa ruumiinosat ja pakkaa ne Miguelin matkalaukkuun. Koska kaikki osat eivät mahtuneet, hän laittoi loput osat mustiin roskasäkkeihin ja heitti ne roskakoriin. Sitten hän otti matkalaukun, jossa oli pää ja muut elimet, meni vuokraamaan kajakin hotellin läheltä ja heitti sen mereen.

Jeronimon tunnustuksen jälkeen viranomaiset mobilisoivat etsintäryhmän paikantamaan matkalaukun rantaviivaa pitkin.

Vaikka tapahtuman tarkkaa motiivia tutkitaan, alustavat viitteet viittaavat siihen, että se on saattanut johtua kateudesta, Pol. Eversti Surapongia epäillään.

Epäilty on tunnetun espanjalaisen näyttelijän poika, Rodolfo Sancho Aguirre.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.