Seitsemän ihmistä loukkaantui lava-auton ja sedanin törmättyä Thalangissa

Thalang –

Seitsemän ihmistä on loukkaantunut lava-auton ja sedanin törmättyä Thep Krasattrissa viime viikonloppuna.

Thalangin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta perjantaina (4th) Thep Krasattri Roadin pohjoiseen suuntautuvalla kaistalla. He saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen lava-auton ja sedanin keskusvarastosta.

Thalangin poliisi löysi lava-auton sisältä kolme loukkaantunutta ja sedanin sisältä neljä loukkaantunutta. Heidät kaikki vietiin läheiseen sairaalaan, eikä heitä tunnistettu Thaimaan medialle.

Thalangin poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn jatkotoimia varten.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.