Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Useita hukkumisia, rannoilta löydettyä öljyä ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 31. heinäkuuta 2023 sunnuntaihin 6. elokuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Thaimaalainen mies on ilmoitettu kadonneeksi, kun hän meni uimaan mereen piittaamatta punaisista lipuista Thalangin rannalla.

Punaiset liput olivat paikallaan, jotta uiminen ei ollut voimakasta tuulen ja aaltojen vuoksi.

Thaimaan miehen ruumis löydettiin suurilta kiviltä rannalta Thalangin alueella.

 Tawatin ystävät ovat epävirallisesti vahvistaneet The Phuket Expressille, että ruumis oli todellakin herra Tawat.

2. Kaksi intialaista turistia hukkui Karon Beachillä Mueang Phuketissa sen jälkeen, kun he eivät olleet huomioineet punaisia ​​lippuja eikä uinnin varoituksia.

Rannalle asetettiin punaiset liput, mikä tarkoitti, että rannalla ei saa uida.

3. Paidaton ja kengätön eteläafrikkalainen mies vietiin sairaalaan mielenterveysarviointiin, kun hän aiheutti yleistä häiriötä.

Hänen sukulaisensa kertoivat poliisille, että eteläafrikkalainen mies oli hermostunut työstä eikä ollut nukkunut kolmeen päivään.

4. Poliisi jahtasi nigerialaista miestä sedanilla, jonka passi oli vanhentunut noin neljä vuotta aiemmin, noin 20 kilometriä ja takavarikoi myöhemmin kokaiinia talossa Phuketissa, jossa mies asui.

Ananeren odotetaan olevan mustalla listalla ja karkotettava. Hän ei ryhtynyt välittömästi syytteeseen, ja häntä uhkaa huomattava vankeusaika kokaiinista ja pidätyksen vastustamisesta.

5. Venäläinen turisti hukkui rannalla Thalangissa, jonka väitetään jättäneen huomiotta punaiset liput ja ei uintivaroituksia.

Tämä on viides viime viikolla Phuketissa hukkunut henkilö, joista neljä on ulkomaalaisia ​​turisteja. 

6. Öljytahroja löydettiin useilta Thalangin rannoilta sekä merikilpikonnan poikasta, joka näytti saaneen öljyn vaikutuksen.

Öljynäytteitä kerättiin lähteen selvittämiseksi ja öljytahrat puhdistettiin välittömästi rannoilta.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.