Katsaus tulevaan viikkoon Thaimaassa Uutiset: Äitienpäivä on täällä ja paljon muuta

Seuraava on säännöllinen julkaisumme TPN-mediassa, jossa korostamme lukijoillemme tärkeimpiä tapahtumia tai tapahtumia tulevan viikon aikana. Näin voit tietää, mitä tapahtuu ilman, että sinun tarvitsee käydä läpi kymmeniä tavallisia artikkeleita, verkkosivustoja tai osioita.

Mennään!

Tiedämme, että monet lukijat saattavat tuntea deja vua, kun sanomme, että toinen lomaviikonloppu on tulossa, mutta toinen lomaviikonloppu on todellakin aivan nurkan takana.

Thaimaassa äitienpäivää vietetään lauantaina 12. elokuuta. Tämä on myös rakastetun kuningatar Äidin 91. syntymäpäivä Thaimaassa, ja sitä juhlitaan sinisellä värillä.

Koska loma osuu viikonloppuun, tilaisuuden sijainen päivä järjestetään maanantaina 14. elokuuta. Tänä päivänä nähdään valtion virastoja, monia pankkeja ja muita lähellä olevia, kuten Thaimaan maahanmuuttovirasto, joten ole tietoinen etukäteen.

Tälle lomalle ei ole alkoholin myyntikieltoja toisin kuin viimeaikaiset uskonnolliset juhlapyhät, jotka toivat kuusipäiväisen lomaviikonlopun.

Thaimaan politiikan kannalta viikko tulee olemaan hiljainen, kun Thaimaan perusoikeustuomioistuin keskustelee siitä, onko perustuslain mukainen, että parlamentti kieltäytyy nimittämästä Move Forward -puolueen johtajaa Pitaa uudelleen pääministeriksi edellisen epäonnistuneen äänestyksen jälkeen. Voit oppia lisää loputtomalta näyttäneestä poliittisesta tilanteesta ja taistella Thaimaan uuden hallituksen muodostamisesta täällä. Päätökset Thaimaan uudesta pääministeristä ja äänestämisestä tehdään vasta 16. elokuuta.

Toivomme kaikille turvallista ja hauskaa äitienpäiväviikonloppua, nähdään ensi viikolla!

Adam Judd, TPN Media

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.