PÄIVITYS: Veneen kapteeni puhuu virusvideosta pikaveneistä, jotka taistelevat korkeita aaltoja vastaan ​​Phuketin lähellä

Phuket -

Veneen kapteeni on puhunut siitä, kun kaksi pikavenettä jäätiin videolle, jotka taistelivat korkeita aaltoja vastaan ​​matkalla Phi Phi -saarelta Phuketiin.

Edellinen tarinamme:

Kaksi pikavenettä, joissa oli 11 ja 47 matkustajaa, joutuivat taistelemaan korkeita aaltoja vastaan ​​matkalla takaisin Phuketiin.

Nyt päivitykseen:

Toinen virusvideon kahdesta veneen kapteenista, Mr. Jeerateep Pramongkit kertoi The Phuket Expressille, että hän oli jo tarkistanut sään ennen kuin vene lähti Phi Phin saaren laiturilta. Tuuli ja aallot eivät tuolloin olleet voimakkaita tai korkeita. Matkalla Phuketiin oli kuitenkin voimakkaita tuulia ja aaltoja. Joten hän päätti kiirehtiä kiirehtiäkseen lopulliseen määränpäähänsä.

Mr. Adule Raluekmoon, Phuketin merenkulkutoimiston virkamies, kertoi The Phuket Expressille, että molempien pikaveneiden moottorit olivat valmiita käytettäväksi laillisilla lisensseillä. Molemmilla kapteenilla on myös lailliset ajokortit. Viranomaiset kuitenkin tutkivat edelleen, rikkoivatko kaksi veneen kapteenia turvallisuussääntöjä vai eivät.

Jos näin on, heidän veneen ajokorttinsa voidaan peruuttaa enintään kahdeksi vuodeksi.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.