Kaksi Phuketiin suuntautuvaa korkeiden aaltojen kanssa taistelevaa pikavenettä leviää sosiaalisessa mediassa

Phuket -

Kaksi pikavenettä, joissa oli 11 ja 47 matkustajaa, joutuivat taistelemaan korkeita aaltoja vastaan ​​matkalla takaisin Phuketiin.

Videoleike kahdesta pikaveneestä taistelemassa kovan tuulen ja voimakkaiden aaltojen kanssa meressä Phi Phi -saaren välillä Krabissa palatessaan Phuketiin on levinnyt sosiaalisessa mediassa tällä viikolla. Videon nauhoitti opas heidän edessään toisella pikaveneellä. Osalla matkustajista ei kerrottu käyttäneen pelastusliivejä.

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Chayapong Pranit kertoi Phuket Expressille, että kahdessa pikaveneessä oli yhteensä 11 ja 47 matkustajaa. Molempia veneen kapteeneja, joita ei heti nimetty, kuulustetaan. Viranomaiset tutkivat myös, rikkoivatko kaksi veneen kapteenia turvallisuussääntöjä vai eivät. Jos näin on, heidän veneen ajokorttinsa voidaan peruuttaa enintään kahdeksi vuodeksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.