Kaksi ihmistä loukkaantui Patongin ammuskelutapauksessa

Patong -

Kaksi ihmistä on loukkaantunut Patongissa ampuma-aseisiin liittyvässä ammuskelutapauksessa.

Patongin poliisin everstiluutnantti Chompunuch Anantayakun kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta torstaina varhain aamulla (3. elokuuta).rd) lähellä Petch Kood Roadin risteystä.

Patongin poliisi ja pelastusryhmät saapuivat paikalle etsimään tuoreita veriläiskiä tieltä. Paikalliseen sairaalaan oli jo viety kaksi laukauksista loukkaantunutta henkilöä, jotka tunnistettiin vain Mr. Doe, 21, ja Mr. Dream, 20. Mr. Doe oli loukannut oikeaa jalkaansa ja Mr. Dream on loukkaantunut sormeaan. Patongin poliisi löysi tapahtumapaikalta myös käytetyn patruunan ja luodin.

Everstiluutnantti Chompunuch kertoi Phuket Expressille, että kaksi osapuolta puhui julkistamattomasta henkilökohtaisesta kiistasta, ennen kuin toinen osapuolista, joka oli sedanissa, avasi tulen kahta loukkaantunutta miestä kohti ennen kuin nämä kiihtyivät autollaan.

Patongin poliisi on jo tunnistanut epäillyt, jotka avasivat tulen julkisesti ja etsivät vihjeitä saattaakseen heidät oikeuden eteen. Uhrien kerrotaan toipuvan haavoistaan ​​paikallisessa sairaalassa lehdistöaikaan mennessä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.