Venäläinen mies hukkui Phuket Beachillä sen jälkeen, kun hänen väitetään jättäneen huomiotta uintivaroitukset

Phuket -

Venäläinen turisti hukkui rannalla Thalangissa, väitetään jättäneen huomioimatta punaisia ​​lippuja eikä uimavaroituksia.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta torstai-iltana lähellä hämärää (3. elokuuta).rd) Surin Beachillä. He saapuivat rannalle hengenpelastajien asettamien punaisten lippujen kanssa, mikä tarkoitti, että rannalla ei ollut sallittua uida.

Rannalla olevat hengenpelastajat antoivat elvytystä ulkomaalaiselle miehelle, ja Phuketin turistipoliisi tunnisti hänet myöhemmin MR:ksi. ALEKSANDR IUNEMEN, 41, Venäjän kansalainen. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan, jossa hänet todettiin kuolleeksi.

Tämä on viides henkilö, joka on hukkunut äskettäin Phuketissa kuluneen viikon aikana, joista neljä on ulkomaisia ​​turisteja. Viranomaisten kerrotaan kokoontuvan keskustelemaan tavoista, joilla voitaisiin paremmin estää ihmisiä uimasta huonolla säällä ja tarjota parempaa tukea hengenpelastajien taholta.

Vastaavia tapahtumia viime aikoina:

Kaksi intialaista turistia hukkui Karon Beachillä Mueang Phuketissa sen jälkeen, kun he eivät olleet huomioineet punaisia ​​lippuja eikä uinnin varoituksia.

Senegalista kotoisin oleva miesturisti katosi mentyään uimaan mereen Freedom Beachillä Karonissa, Phuketissa.

Kadonneen senegalilaisen turistin ruumis on huuhtoutunut maihin Phuketin Karonin osa-alueella tänään, kun hän katosi kovalla merellä 28. heinäkuuta.

Thaimaalainen mies on ilmoitettu kadonneeksi, kun hän meni uimaan mereen piittaamatta punaisista lipuista Thalangin rannalla.

Thaimaan miehen ruumis löydettiin suurilta kiviltä rannalta Thalangin alueella.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.