Phuket jatkaa ilotulitusliikkeiden tarkastamista

Phuket -

Muang Phuketin alueella on 47 laillista toimijaa, jotka myyvät ilotulitteita, ja viranomaiset aikovat tarkastaa ja käydä niissä kaikissa.

Edellinen tarinamme:

Ainakin kymmenen ihmistä on kuollut, 118 ihmistä on loukkaantunut ja yli 200 perhettä on kärsinyt, monien kotien tuhoutuneen ilotulitusvaraston räjähdyksen jälkeen Su-Ngai Kolokin alueella myöhään lauantai-iltapäivänä (29. heinäkuuta).th).

Mies on menettänyt neljä perheenjäsentä ilotulitusvaraston räjähdyksen jälkeen Narathiwatissa.

Narathiwatin maakunnassa tapahtuneen massiivisen ilotulitusräjähdyksen jälkeen, joka vaati 12 ihmisen hengen ja 121 muuta loukkaantui heinäkuun 29. päivänä, viranomaiset tunnistivat nopeasti tuhoisaan räjähdyksen aiheuttaneen onnellisen varaston omistajat.

Phuketin kuvernööri on määrännyt tarkastuksia ilotulitusliikkeissä.

Nyt päivitykseen:

Mueang Phuketin piiritoimiston virkamiehet piiripäällikön Pairoj Srilamoonin johdolla ovat jatkaneet ilotulitusliikkeiden tarkastamista. Pairoj kertoi Phuket Expressille, että tarkastuksen tarkoituksena on estää laittomat ilotulitusliikkeet ja valmistautua lokakuussa järjestettävään Phuket Vegetarian Festivaliin.

Muang Phuketin alueella on 47 laillista toimijaa, jotka myyvät ilotulitteita. Kaikilla toimijoilla, jotka myyvät tulisäkkejä ja ilotulitteita Mueang Phuketin alueella ja jotka on tarkastettu, on lailliset lisenssit, eivätkä heillä ole liiallisia näitä tuotteita myymälöissään. Heitä kehotetaan olemaan tietoisia palo- ja turvallisuustoimenpiteistä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.