Mies pidätettiin Patongissa alkoholin myymisestä suurena buddhalaisena päivänä

Patong -

Mies pidätettiin Patongissa sen jälkeen, kun hänet löydettiin myymästä alkoholia suurena buddhalaisen uskonnollisen juhlapäivänä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkoiltana (2nd) he pidättivät herra Wichatin, 56, ravintolassa Patongissa. (Poliisi ei antanut ravintolan nimeä eikä epäillyn koko nimeä.)

Miehen todettiin myyvän alkoholia asiakkaille huolimatta säännöistä, jotka kieltävät sen uskonnollisina juhlapäivinä. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen alkoholin myynnistä Khao Phansa -päivänä (buddhalainen paasto), joka on yksi suurimmista buddhalaisista juhlapäivistä, jolloin alkoholin myynti on kielletty.

Hän ei ollut ainoa henkilö, joka pidätettiin tästä:

Mies pidätettiin Patongissa sen jälkeen, kun hänet löydettiin myymästä alkoholia suurena buddhalaisen uskonnollisen juhlapäivänä.

Jokainen keskikesä Thaimaassa, yleensä heinä- tai elokuussa, on buddhalaisen paaston eli Vassan alku. Tarkka päivämäärä on kahdeksannen kuun laskevan kuun ensimmäinen päivä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.