Ihmisen lantio löydettiin kaatopaikalta Pha Nganin saarelta, mahdollisesti ulkomaalainen

KUVA: MGR

Pha Nganin saari, Surat Thani -

Surat Thanissa Pha Nganin saarella sijaitsevalta kaatopaikalta löydettiin ihmisen lantio, jonka suolet olivat vielä kiinni.

Kapteeni Suteep Chadakan Pha Nganin poliisista sai tiedon ihmisen osista torstaina (3. elokuuta) Koh Pha Nganin saaren kunnan kaatopaikalla. Lainvalvontaviranomaiset saapuivat paikalle pelastustyöntekijöiden kanssa ja löysivät roskapussista 50 senttimetriä leveän ja noin viisi kiloa painavan miehen lantion. Kaksoispussista löytyi myös ihmisen suolia.

Poliisi uskoi, että ihmisen osat kuuluivat ulkomaalaiselle, koska luut olivat paljon suurempia kuin normaali thaimaalainen ruumis ja niissä oli paljon lipidejä. Miehen uskotaan kuolleen vähintään 24 tunnin kuluttua.

Poliisi uskoo, että osat upotettiin roskakoriin ennen kuin roskankerääjä laittoi roskakorin roskakoriin ja heitti jäännökset kaatopaikalle odottamaan tulevaa polttoa. Koh Pha Nganin poliisi yrittää löytää muita hänen ruumiinosiaan ja etsiä mahdollisia epäiltyjä sekä tunnistaa kenelle lantio kuului.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.