Phuketin buddhalaiset osallistuvat yhdessä buddhalaisten päivien viettoon – KUVAKIERTO

Phuket -

Phuketin buddhalaiset osallistuivat Asarnha Bucha -päivän ja buddhalaisen paaston alkamisen seremonioihin, jotka ovat kaksi suurta buddhalaisuuspäivää.

Tiistai-iltana (1. elokuutast), Phuketin kuvernöörin Naroong Woonciewin ja muiden buddhalaisten johtamat virkamiehet osallistuivat buddhalaisiin seremonioihin Mongkol Nimit -temppelissä Phuketin vanhassakaupungissa. Mongkol Nimit -temppeli on Phuketin tärkein kuninkaallinen temppeli.

Lisätietoja viimeaikaisista uskonnollisista juhlapäivistä on alla:

Jokainen keskikesä Thaimaassa, yleensä heinä- tai elokuussa, on buddhalaisen paaston eli Vassan alku. Tarkka päivämäärä on kahdeksannen kuun laskevan kuun ensimmäinen päivä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.