Kaksi intialaista miestä hukkui Phuket Beachillä sen jälkeen, kun heidän väitetään jättäneen huomiotta uintivaroitukset

Phuket -

Kaksi intialaista turistia hukkui Karon Beachillä Mueang Phuketissa sen jälkeen, kun he eivät olleet huomioineet punaisia ​​lippuja eikä uinnin varoituksia.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta kello 6 Karon Beachillä tiistaina (45. elokuuta).st). He ja Phuket Express saapuivat rannalle punaisilla lipuilla, mikä tarkoitti, että rantaa ei saa uida.

Hengenpelastajat olivat jo vetäneet kaksi miespuolista intialaista turistia rannalle ennen kuin pelastustyöntekijät olivat saapuneet paikalle. Molemmilla miehillä ei ollut pulssia, ja heidät kiidätettiin läheisiin sairaaloihin, joissa heidät todettiin myöhemmin kuolleiksi. Karonin poliisi tunnisti toisen heistä SAGER JVGTAWATiksi, 31, ja toista miestä ei ole vielä julkisesti tunnistettu asiaankuuluvien viranomaisten toimesta.

Kahden miehen tuntemattomat intialaiset ystävät kertoivat Karonin poliisille, että heitä oli kaikkiaan kahdeksan, jotka lähtivät käymään alueella. Neljä heistä meni uimaan mereen huolimatta runsaista varoituksista pysyä poissa vedestä. Vahvat aallot vetivät kaikki neljä merelle. Hengenpelastajat veivät heidät takaisin rannalle, mutta kaksi miehistä hukkui traagisesti.

Vastaavia tapahtumia viime aikoina:

Senegalista kotoisin oleva miesturisti katosi mentyään uimaan mereen Freedom Beachillä Karonissa, Phuketissa.

Kadonneen senegalilaisen turistin ruumis on huuhtoutunut maihin Phuketin Karonin osa-alueella tänään, kun hän katosi kovalla merellä 28. heinäkuuta.

Thaimaalainen mies on ilmoitettu kadonneeksi, kun hän meni uimaan mereen piittaamatta punaisista lipuista Thalangin rannalla.

Thaimaan miehen ruumis löydettiin suurilta kiviltä rannalta Thalangin alueella.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.