Thaimaan konsulaatti Kunmingissa antaa varoituksen avioliitosta

LEHDISTÖTIEDOTE: 

Vastauksena epäonnistuneiden thai-kiinalaisten avioliittojen lisääntymiseen, Thaimaan kuninkaallinen pääkonsulaatti Kunmingissa on antanut varoittavan huomautuksen. Konsulaatti kehottaa tulevia morsiamia olemaan varovaisia ​​ja tarkastamaan kiinalaisten sulhasten perusteelliset taustat ennen avioliittoehdotusten hyväksymistä. Lisäksi heitä kehotetaan varmistamaan oikea viisumityyppi ja rekisteröimään avioliittonsa Thaimaan viranomaisille.

Varoitus tulee seminaarin "Kiina uudella aikakaudella: mitä Thaimaan median pitäisi tietää" jälkeen, jossa Thaimaan Kunmingin pääkonsuli Bhavivarn Noraphallop puhui toimittajille asiasta. Konsulaatti asettaa etusijalle ulkomailla asuvien Thaimaan kansalaisten hyvinvoinnin.

Epäonnistuneiden thaimaalaisten ja kiinalaisten avioliittojen lisääntymisestä on tullut merkittävä huolenaihe konsulaatille. Bhavivarnin mukaan trendi johtuu osittain siitä, että thaimaalaiset morsiamet tulevat avioliittoon epärealistisilla odotuksilla ja riittämättömällä tiedolla Kiinan elinoloista. Tämän seurauksena monet naiset päätyvät hakemaan apua konsulaatista palatakseen kotiin.

Monet thaimaalaiset naiset, jotka lähestyvät matchmaking-toimistoja, tekevät niin toivoen parantaa taloudellista tilannettaan. Heidän rajallinen kiinan kielen taitonsa tai puute ja kulttuurinen yhteensopimattomuus johtavat kuitenkin usein tyytymättömyyteen uuteen elämäänsä, ja jotkut morsiamet kohtaavat uusien perheidensä häirintää tai joutuvat työskentelemään väsymättä maatiloilla.

Näiden ongelmien ratkaisemiseksi Bhavivarn rohkaisee voimakkaasti Thaimaan kansalaisia ​​solmimaan naimisiin ulkomaalaisten kanssa matkustusasiakirjojensa turvaamiseksi ja asianmukaisten viisumien hankkimiseksi Kiinan lain mukaista oikeudellista suojaa varten. Hän neuvoo myös rekisteröimään avioliitot lähimmän Thaimaan kuninkaallisen suurlähetystön kanssa, mikä voi olla hyödyllistä hätätilanteissa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.