Maya Bay Krabissa suljetaan väliaikaisesti kahdeksi kuukaudeksi

Krabi -

Kuuluisa Maya Bay Krabissa suljetaan nyt tilapäisesti kahdeksi kuukaudeksi ympäristön elpymisen vuoksi.

Hat Noppharat Thara – Mu Koh Phi Phin kansallispuisto tiistaina (1. elokuutast) on ilmoittanut muistutuksesta Maya Bayn ja Loa Saman lahden vuosittaisesta sulkemisesta kansallispuiston alueella.

Väliaikainen kahden kuukauden matkailukielto on 1.-30. Alue on ehdottomasti kielletty paitsi puistojen henkilökunnalla ja ekologeilla.

Kansallispuiston viranomaiset totesivat, että vuosittaisen sulkemisen tarkoituksena on mahdollistaa tehokas matkailun hallinta tämän kauden monsuunien jälkeen sekä antaa aikaa luonnolle ja ympäristölle palautua.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.