Hierontaliikkeen omistaja Patongissa pidätettiin, koska hänen väitetään olleen auki ilman lupaa

Patong -

Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli avannut hierontaliikkeen ilman lupaa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille saaneensa huolestuneilta kansalaisilta valituksia hierontaliikkeen laittomasta avaamisesta Patongissa ja käynnisti tutkimuksen.

Tiistaina (1st) he pidättivät Patongissa Taweewong Roadilla sijaitsevassa hierontaliikkeessä miehen, joka oli tunnistettu vain Mr. Chanchitiksi, mutta poliisi ei ilmoittanut hänen ikänsä. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Liittyvä artikkeli:

Hierontaliikkeen Patongissa väitettiin olleen auki ilman lupaa.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.