Vielä yksi mies pidätettiin ilotulitteiden myymisestä Patong Beachillä

Patong -

Mies pidätettiin ilotulitteiden myymisestä Patong Beachillä osana meneillään olevaa kampanjaa, jolla yritettiin vapauttaa ranta ilotulituksista.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille tänä pitkänä viikonloppuna 1. elokuuta 2023, että he olivat saaneet valituksia huolestuneilta kansalaisilta, että Patong Beachillä myydään ja esiteltiin ilotulitteita ja että niistä on tullut yleinen haitta sekä paikallisille että turisteille.

Patongin poliisi tarkasti myöhemmin Patong Beachin ja pidätti miehen, jota he eivät tunnistaneet. Häneltä takavarikoitiin kokoelma erilaisia ​​ilotulitteita. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen ilotulitteiden luvattomasta myynnistä.

Kuten todettiin, tämä on osa Patong Beachin laittomien ilotulitteiden myynnin säännöllistä tukahduttamista, kuten alla näkyy.

Patongin rannalla takavarikoitiin viisi ilotulitusvälinettä.

Nainen pidätettiin ilotulitteiden myynnistä Patong Beachillä.

Kelluvia lyhtyjä ja ilotulitteita takavarikoitiin Patongin rannalla valitusten jälkeen.

Patongin kunta on varoittanut yleisöä, että ilotulitteet tai kelluvat lyhdyt eivät ole sallittuja missään tapahtumassa, elleivät Patongin viranomaiset anna erityistä lupaa, ja rangaistuksia pannaan tiukasti täytäntöön.

Kaksi miestä pidätettiin ilotulitteiden myymisestä Patong Beachillä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.