PÄIVITYS: ruumis löydetty rannalta Thalangista, Phuketista

Thalang –

Thaimaan miehen ruumis löydettiin suurilta kiviltä rannalta Thalangin alueella.

Edellinen tarinamme:

Thaimaalainen mies on ilmoitettu kadonneeksi, kun hän meni uimaan mereen piittaamatta punaisista lipuista Thalangin rannalla.

Nyt päivitykseen:

Cherng Talayn poliisille ilmoitettiin ruumiista kello 2 tiistaina (00. elokuuta).st) Surin Beachillä Cherng Talayssa.

Poliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat rannalle löytääkseen miehen ruumiin makaamassa rannalla suurella kivellä. Asianomaiset viranomaiset ovat edelleen tunnistamassa ruumista varmistaakseen, onko ruumis todella sama thaimaalainen, 44-vuotias Phitsalunokista kotoisin oleva Tawat Siracha, joka katosi äskettäin käytyään uimassa.

Tawatin ystävät ovat kuitenkin epävirallisesti vahvistaneet The Phuket Expressille, että ruumis oli todellakin herra Tawat. Ystävien nimet salattiin heidän yksityisyytensä vuoksi.

Kadonneen senegalilaisen turistin ruumis on huuhtoutunut maihin Phuketin Karonin osa-alueella tänään, kun hän katosi kovalla merellä 28. heinäkuuta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.