Kaksi ihmistä pidätettiin Phuketissa 40,000 2 Meth-pillerillä ja XNUMX kg:lla Crystal Methiä

Phuket -

Kaksi epäiltyä pidätettiin Mueang Phuketissa 40,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä ja kahdella kilogrammalla metamfetamiinia.

Wichitin poliisipäällikkö eversti Chatree Choowichean kertoi Phuket Expressille sunnuntaina (30.th), että he ovat pidättäneet Wanwisa Bamrungnan, 31, Phatthalungista, ja Suranya Hompeanin, 21, Prachuap Khiri Khanista. Heidät pidätettiin pakettiliikkeen edessä Wichitissä 29. heinäkuutath. Heiltä takavarikoitiin 40,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä ja kaksi kiloa metamfetamiinia.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi sai vihjeen, että epäillyt aikoivat vastaanottaa paketteja, joissa oli laittomia huumeita. Kaksi epäiltyä kertoi poliisille, etteivät paketit kuuluneet heille. He vain tekivät sen, mihin heidät oli palkattu; veivät huumeita asiakkaille ja saivat vähän rahaa työstään. He eivät kuitenkaan tienneet nimeltä, kuka heidät palkkasi, tai niin he väittivät.

Siitä huolimatta heidät molemmat vietiin Wichitin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.