Parhaat kansalliset Thaimaan tarinat viime viikolta: Narathiwatin ilotulitusvarasto räjähtää ja paljon muuta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikon maanantaista 24. heinäkuuta 2023 sunnuntaihin 30. heinäkuuta 2023.

Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!
  1. 6-vuotias egyptiläinen tyttö hukkui traagisesti vesiputoukselle Mueang Phang Ngassa.

Phuketista perheensä kanssa matkustanut 6-vuotias egyptiläinen turisti kuoli, kun hän liukastui vesiputoukseen Phang Ngassa, kun hänen äitinsä otti kuvan sillalla.

Lepää rauhassa.

2. 59-vuotias saksalainen mies on julistettu kuolleeksi sukeltaessaan Phang Ngassa. Hänen ruumiinsa vietiin takaisin sairaalaan Phuketiin.

Hänen ystävänsä kertoivat tutkiville poliisille, että mies laskeutui 20 metrin syvyyteen mereen ennen kuin hän nousi veneeseen lepäämään, ilmeisen väsyneenä, mutta ei sairaana.

3. Tänä perjantaina 28. heinäkuuta vietetään Thaimaan nykyisen hallitsijan kuningas Vajiralongkornin kuninkaallista syntymäpäivää.

Pattaya News toivottaa sydämellisesti Hänen Kuninkaallisen Majesteettinsa kestävää terveyttä ja hyvinvointia tulevina vuosina.

4. Donsakista Samuin saarelle liikennöivän lautan matkustajat pelästyivät suuresti, kun veneen moottori oli epäkunnossa yli kahden tunnin ajan.

Yli kahden tunnin kuluttua toinen lautta Samuista Donsakiin auttoi vetämään viallisen lautan köysien kanssa Samuille.

5. Ainakin kymmenen ihmistä on kuollut, 118 ihmistä on loukkaantunut ja yli 200 perhettä on kärsinyt, monien kotien tuhoutuneen ilotulitusvaraston räjähdyksen jälkeen Su-Ngai Kolokin alueella myöhään lauantai-iltapäivänä (29. heinäkuuta).th).

Kuolleiden määrä maanantaina (31. heinäkuuta) on jopa 12, 121 loukkaantui ja 290 taloa vaurioitui.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.