Thaimaan poliisi lupasi hävittää ulkomaiset moottoripyöräklubit, jotka osallistuvat väitettyyn rikolliseen toimintaan

Kansallinen -

Thaimaan kuninkaallinen poliisi (RTP) etsii viittä suurta ulkomaista moottoripyöräseuraa, jotka toimivat Thaimaan maaperällä sen jälkeen, kun pahamaineinen Outlaws Motorcycle Club Pattayassa viime kuussa oli tukahdutettu.

RTP aloitti 21. heinäkuuta tehoiskun Outlaws-ryhmää vastaan ​​ja pidätti väitetyn itävaltalaisen jengijohtajan Thomas Ginner juuri kun hän valmistautui pakenemaan maasta.

RTP:n mukaan Ginnerin moottoripyöräkerho oli pahamaineinen osallistumisestaan ​​kansainvälisiin rikoksiin ja se oli osallisena tapaukseen, jossa saksalainen jengin jäsen nimeltä Olaf Thorsten Brinkmann syytettiin Hans Peter Walter Mackin murhasta, a 62-vuotias saksalainen kiinteistönvälittäjä Pattayassa viime kesäkuussa. Brinkmann pidätettiin piiloutuessaan eräänlaiseen kuoppaan Outlawsin klubitalossa Bangkokissa.

Brinkmannin ja hänen kolmen rikoskumppaninsa pidätyksen ja Outlaws Motorcycle Clubin tukahduttamisen jälkeen RTP on nyt kohteena viittä suurta maassa toimivaa moottoripyöräseuraa. Näitä klubeja ovat Outlaws Motorcycle Club tai Outlaws MC, Hells Angels Motorcycle Club tai Hells Angels, Bandidos Motorcycle Club, joka tunnetaan myös nimellä Bandido Nation, Mongols Motorcycle Club tai Mongol Brotherhood, ja Vagos Motorcycle Club, joka on myös tunnetaan nimellä Vihreä kansa, Asiasta kertoi Bangkok Post.

Suurin osa klubeista on Australian kansalaisten johtamia, ja ne toimivat pääasiassa turistikohteissa eri puolilla Thaimaata, kuten Phuketissa, Koh Samuissa Surat Thanissa ja Pattayassa. Väitetään, että he kohdistavat ulkomaalaisille suojamaksuja vastineeksi siitä, että he harjoittavat yrityksiä alueella. Joskus he jopa sieppaavat tai tekevät murhia ulkomaalaisia ​​vastaan ​​​​rahasta, RTP sanoi.

Tyypillisesti jengit eivät sekaannu thaimaalaisten kanssa, koska he tietävät, että he joutuvat ongelmiin helpommin kuin ulkomaalaisten kanssa.

Thaimaata lukuun ottamatta näillä ryhmillä on jäseniä ympäri maailmaa, joiden väitetään syyllistyneen erilaisiin laittomiin toimiin, kuten huumeiden jakeluun, pahoinpitelyyn, varkauksiin, lainanhakimiseen, petoksiin, rahanpesuun tai murhiin, Asiasta kertoi Bangkok Post.

Apulaiskansallinen poliisipäällikkö Pol Ken Surachate Hakparn totesi, että jengin jäsenet suosivat Thaimaata tiukkojen lainvalvontaviranomaisten ja korruptoituneiden viranomaisten puutteen vuoksi.

Hän viittasi vuoden 1979 vanhentuneeseen maahanmuuttolakiin, jonka mukaan yli 50-vuotiaat ulkomaalaiset voivat helposti asua Thaimaassa vain, jos heillä on pankkitilillä 800,000 65,000 bahtia tai tulotodistus, jonka kuukausipalkka on vähintään XNUMX XNUMX bahtia.

Näin oli myös Mackin murhasta epäiltyjen kohdalla.

Näiden vaarallisten jengien olemassaolon vuoksi tietoiset ulkomaalaiset turistit eivät halua vierailla Pattayalla tai sijoittaa itärannikolle, mikä aiheuttaa valtavia vahinkoja maalle, Pol Gen Surachate sanoi.

Näin ollen RTP:n on saatava takaisin turistien luottamus poistamalla nämä jengit, vaan myös joitain thaimaalaisia ​​virkamiehiä, jotka auttavat heitä salaa.

Osana ponnisteluja Pol Gen Surachate lupasi ehdottaa muutosta maahanmuuttolakiin, erityisesti eläkeviisumien pidentämiseen liittyen., poliisipäällikön kautta, kun uusi hallitus astuu virkaan. Tällä pyritään suodattamaan pois pahat ihmiset ja tekemään laista todella hyödyllistä sijoittajille tai henkilöille, jotka viattomasti haluavat asua Thaimaassa.

Pyöräilijöille hän varmisti, että ainakin yksi niistä, Outlaws, on karsittu kokonaan pois Pattayasta. Poliisi laajentaa nyt tutkintaa Phuketiin ja Koh Samuihin.

Alkuperäinen Lähde: Bangkok Post

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.