Thaimaan miehen kerrottiin kadonneen käytyään uimassa Phuket Beachillä

Phuket -

Thaimaalainen mies on ilmoitettu kadonneeksi, kun hän meni uimaan mereen piittaamatta punaisista lipuista Thalangin rannalla.

Cherng Talayn poliisille ilmoitettiin tapauksesta sunnuntaina (30th) iltapäivällä Surin Beachillä. Pelastussukeltajat saapuivat ja Phuket Express saapui rannalle, jossa punaiset liput olivat paikoillaan, ettei uiminen voimakkaan tuulen ja aaltojen vuoksi.

Silminnäkijöiden mukaan tuntematon thaimaalainen meni uimaan mereen ystäviensä kanssa. Kaksi heistä palasi rannalle suurten aaltojen iskettyä. Yksi heistä kuitenkin vielä puuttui. Mies oli sinikaulustyöläinen, joka oli juuri saapunut Phuketiin ensimmäistä kertaa. Etsinnät keskeytettiin kovan tuulen ja aaltojen vuoksi.

Aiheeseen liittyvät tarinat:

Senegalista kotoisin oleva miesturisti on ilmoitettu kadonneeksi, kun hän meni uimaan mereen Freedom Beachillä Karonissa, Phuketissa.

Kadonneen senegalilaisen turistin ruumis on huuhtoutunut maihin Phuketin Karonin osa-alueella tänään, kun hän katosi kovalla merellä 28. heinäkuuta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.