Merikilpikonna löydettiin kuolleena Phang Nga Beachiltä

Phang Nga -

Merikilpikonna löydettiin kuolleena rannalta tThai Mueangin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (31. heinäkuuta)st) paikalliset asukkaat ilmoittivat heille, että Thai Mueangin rannalta oli löydetty kuollut merikilpikonna.

DMCR saapui rannalle löytääkseen kuolleen Olive Ridley -merikilpikonnan. Se oli 60 senttimetriä leveä ja 60 senttimetriä pitkä. Sen sukupuolta ja kuolinsyytä ei voitu tunnistaa, koska se oli alkanut rappeutua. Kuollut merikilpikonna haudattiin rannalle.

Aiheeseen liittyvät tarinat:

Merikilpikonna löydettiin kuolleena kalaverkkoihin joutuneena Phang Ngan rannalta.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.