Mies Narathiwatissa menetti neljä perheenjäsentä ilotulitusvaraston räjähdyksessä

Narathiwat –

Mies on menettänyt neljä perheenjäsentä ilotulitusvaraston räjähdyksen jälkeen Narathiwatissa.

Edellinen tarinamme:

Ainakin kymmenen ihmistä on kuollut, 118 ihmistä on loukkaantunut ja yli 200 perhettä on kärsinyt, monien kotien tuhoutuneen ilotulitusvaraston räjähdyksen jälkeen Su-Ngai Kolokin alueella myöhään lauantai-iltapäivänä (29. heinäkuuta).th).

Nyt päivitykseemme:

Herra Yossanai Bula kertoi thaimaalaiselle medialle 31. heinäkuuta kyyneleet silmissään: ”Kiihdin kotiin, kun kuulin monia voimakkaita räjähdyksiä löytääkseni kotini, isoäitini koti ja isäni koti lähellä tuhoutuivat. Vain isoäitini selvisi. Huomasin, että isäni, kaksi serkkuani ja tätini kuolivat räjähdyksessä."

”Kun olin auttanut isoäitini, joka ei ihmeen kaupalla loukkaantunut kotinsa tuhoutumisesta huolimatta, turvalliselle alueelle, autin kolmea naapuria, jotka olivat juuttuneet koteihinsa. Etsin lähistöllä olevia sukulaisten koteja löytääkseni kahdeksan kuukauden ikäisen serkkuni joutuneen räjähdyksen seurauksena kodin ulkopuolelle, josta serkkuni äiti löydettiin myös kuolleena kodista”, Yossanai lisäsi.

"Olen hyvin järkyttynyt ja surullinen tapauksesta. Isäni oli varoittanut ilotulitusvaraston omistajaa monta kertaa mahdollisista vaaroista tehtaan kanssa ja he riitelivät monta kertaa. Isäni oli huolissaan tämän tapauksen tapahtumisesta. Omistaja oli myös juuri lisännyt varastoon uuden sarjan syttyviä esineitä. Isäni ei ehkä tiennyt, koska hän sanoi, että jos omistaja vielä lisää esineitä, hän kertoisi poliisille. Se mitä isäni pelkäsi, on tapahtunut ja se maksoi hänelle hänen henkensä", sanoi Yossanai.

Omistajia koskevat oikeudelliset syytteet ovat vireillä, toteaa The Phuket Express.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.