Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Senegalilaiset turistit hukkuvat ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 24. heinäkuuta 2023 sunnuntaihin 30. heinäkuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Thaimaassa denguekuumetapausten määrä lisääntyi jatkuvasti 18 maakunnassa, mukaan lukien Chonburi, Phuket ja Bangkok, tautivalvontaministeriö raportoi maanantaina 24. heinäkuuta.

Phuketin maakunnan kansanterveysvirasto raportoi, että eniten denguekuumetapauksia löytyy Thalangista.

Sadekauden jatkuessa denguekuume on vakava ongelma Phuketissa.

2. Raskaana ollut nainen loukkaantui sen jälkeen, kun hänen jalkansa juuttui vesiviemäriin Phuket Townissa.

Rikkoutunut viemäri on korjattu, kun raskaana oleva nainen loukkasi jalkaansa Phuket Townissa.

On kuitenkin epäselvää, saako nainen tapauksesta taloudellista korvausta kaupungilta, ja Phuketin kaupungin viranomaiset eivät kommentoineet asiaa.

3. Nahkaselkäinen merikilpikonnaemä yritti munia lähellä hotellia Karon Beachillä.

Nahkaselkäinen merikilpikonnaemä muni lopulta 129 munaa Karon Beachillä.

Jotkut tiedotusvälineet ovat raportoineet, että tämä oli ensimmäinen merikilpikonna, joka makaa munia tällä alueella noin kahteen vuosikymmeneen.

4. Senegalista kotoisin oleva miesturisti on ilmoitettu kadonneeksi, kun hän meni uimaan mereen Freedom Beachillä Karonissa, Phuketissa.

Kadonneen senegalilaisen turistin ruumis on huuhtoutunut maihin Phuketin Karonin osa-alueella tänään, kun hän katosi kovalla merellä 28. heinäkuuta.

Lepää rauhassa.

5. 36-vuotias australialainen ulkomaalainen on pelastettu, kun hän yritti hirttää itsensä aidan avulla postissa Rawaissa.

Lääkärit kertoivat poliisille, että australialainen mies on sama henkilö, joka meni aamulla (28. heinäkuuta) sairaalaan kärsien epilepsiasta, mutta hän kieltäytyi saamasta hoitoa.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.