Phuketin kuvernööri määrää ilotulitusliikkeen tarkastuksen

Phuket -

Phuketin kuvernööri on määrännyt tarkastuksia ilotulitusliikkeissä.

Edellinen tarinamme:

Ainakin kymmenen ihmistä on kuollut, 118 ihmistä on loukkaantunut ja yli 200 perhettä on kärsinyt, monien kotien tuhoutuneen ilotulitusvaraston räjähdyksen jälkeen Su-Ngai Kolokin alueella myöhään lauantai-iltapäivänä (29. heinäkuuta).th).

Nyt päivitykseemme:

Yksitoista ilotulitusmyymälää Mueang Phuketin alueella tarkastettiin sunnuntaina (30. heinäkuuta)th) Mueang Phuketin piiritoimiston virkamiehet Phuketin kuvernöörin Narong Woonciewin määräyksen mukaisesti.

Ilotulitteiden toimittajia tarkastetaan palo- ja turvallisuustoimenpiteiden tarkistamiseksi, ja heitä varoitettiin olemaan varovaisempi ilotulitteiden kuljettamisessa yleisön turvallisuuden varmistamiseksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.