Gen Prawit valittiin uudelleen PPRP:n johtajaksi

LEHDISTÖTIEDOTE:

Kenraali Prawit Wongsuwon on valittu uudelleen Palang Pracharath -puolueen (PPRP) johtajaksi nopeassa ja kiistattomassa äänestysprosessissa, joka pidettiin 29. heinäkuuta. 77-vuotias poliitikko, joka toimii myös väliaikaisena varapääministerinä, erosi. alas paikasta aiemmin samana päivänä, samoin kuin koko puolueen hallitus, menettelymääräyksenä.

Kenraali Prawitin ja puolueen hallituksen eroaminen pohjusti uusia vaaleja puolueen johtajan ja 21-jäsenisen johtokunnan valitsemiseksi. Kenraali Prawit oli kuitenkin ainoa ehdokas ylimpään virkaan, mikä varmisti hänen paluunsa PPRP:n johtajaksi.

Epäviralliset äänestystulokset paljastivat kenraali Prawitin onnistuneen uudelleenvalinnan. Myös viisi uutta varajohtajaa valittiin, mukaan lukien Santi Promphat, Paiboon Nititawan, Chaiwut Thanakamanusorn, Wirat Rattanaset ja Trinuch Thienthong.

Merkittävänä siirtona Gen Prawitin nuorempi veli, entinen valtakunnallinen poliisipäällikkö, pol, kenraali Patcharawat Wongsuwon nimitettiin puolueen pääneuvonantajaksi. Tämä päätös on herättänyt spekulaatioita, että se saattaa mahdollisesti helpottaa PPRP:n osallistumista uuteen hallitukseen, jos neuvottelut Pheu Thai -puolueen kanssa onnistuvat.

Kapteeni Thamanat Prompow, merkittävä henkilö PPRP:ssä ja Phayaon kansanedustaja, on myös palautettu puolueen pääsihteeriksi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.