Matkapuhelinta pitelevä ratsastaja loukkaantui, kun hänen moottoripyöränsä törmäsi autoon Thalangissa – VIDEO

Thalang –

Matkapuhelinta kädessään pitelevä naismoottoripyöräilijä on saanut useita vammoja moottoripyörän törmäyksessä autoon Thalangissa.

Autosta otettu kojelautavideo osoitti tapauksen keskiviikkona (26th) iltapäivällä tiellä lähellä risteystä Thalangissa.

Naismoottoripyöräilijä, joka piti kädessään matkapuhelinta ja jota ei tunnistettu, oli juuri ylittänyt tien. Takaa tuleva auto törmäsi moottoripyörään. Naisratsastaja pomppasi tielle ja piti silti moottoripyöräpuhelintaan tiukasti kiinni.

Alla on video, mutta herkkien katsojien tulee käyttää harkintaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.