Nuudelimyyjä Phuket Townissa loukkaantui bussin sivuluukun äkillisen avautuessa

Phuket -

Nuudeleimyyjä Phuket Townissa loukkaantui bussin sivuoven äkillisesti avautuessa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta Poon Phonissa, Talad Yaissa aiemmin tällä viikolla. He saapuivat paikalle löytääkseen kaatuneen moottoripyörän sivuvaunun, joka kuului tuntemattomalle nuudelikauppiaalle. Naispuolinen nuudeleimyyjä oli murtanut kätensä ja loukannut päätään. Hänet vietiin välittömästi sairaalaan.

Silminnäkijöiden mukaan bussin matkatavarasäilytystilaan kuuluva sivuovi avautui vahingossa yhtäkkiä. Moottoripyörän sivuvaunu ajoi lähellä linja-autoa ennen kuin se törmäsi ja kaatui. Linja-autonkuljettaja auttoi loukkaantunutta naista ja otti vastuun toimista, lisäsi poliisin, eikä hänen yhteistyönsä vuoksi ollut todennäköistä, että häntä syytettäisiin laillisesti.

Phuket Townin poliisi ei salannut linja-autoyhtiön ja kuljettajan nimeä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.