Kymmenen kuollutta, 118 loukkaantunutta, 200 perhettä kärsii ilotulitusvaraston räjähdyksen jälkeen Narathiwatissa

Narathiwat –

Ainakin kymmenen ihmistä on kuollut, 118 ihmistä on loukkaantunut ja yli 200 perhettä on kärsinyt, monien kotien tuhoutuneen ilotulitusvaraston räjähdyksen jälkeen Su-Ngai Kolokin alueella myöhään lauantai-iltapäivänä (29. heinäkuuta).th).

Narathiwatin kuvernööri Sanan Pongaksorn kertoi Thaimaan medialle: "Ainakin kymmenen ihmistä on julistettu kuolleeksi, 118 ihmistä on loukkaantunut ja yli 200 perhettä on kärsinyt tämän massiivisen räjähdyksen vaikutuksesta. Jotkut ihmiset ovat jumissa romahtaneiden talojen ja rakennusten sisällä odottamassa apua."

Su-Ngai Kolokin piirin päällikkö Anirut Bua-Onn lisäsi: "Räjähdys on vaurioittanut ja tuhonnut yli 500 metrin säteellä olevan alueen ilotulitusvaraston lähellä. Tämä alue on suosittu markkina- ja asuinalue, minkä vuoksi tuhon taso oli niin korkea. Mu Noan poliisi kerää todisteita ja tutkii tapausta. ”

Tapahtuman syy on edelleen epäselvä, eikä myöskään ole selvää, oliko varastolla lupa ja täysin laillista säilyttää ilotulitteita tiheästi asutulla alueella.

Tämä on kehittyvä tarina, ja lisätietoja voidaan julkaista, kun asiaankuuluvat viranomaiset tekevät ne selväksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.