Hänen Majesteettinsa kuningas kutsuu "thaimaalaista viisautta" 71-vuotispäiväänsä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Hänen 71-vuotissyntymäpäivänsä muistopuheessaan Hänen Majesteettinsa kuningas kehotti kaikkia kansalaisia ​​toimimaan viisaasti ja arvostelukykyisesti, ei vain henkilökohtaisen hyödyn, vaan myös kansakunnan ja sen kansan suuren edun vuoksi.

Hän korosti, että työ kansallisen hyvinvoinnin eteen on äärimmäisen tärkeää ja vaatii tehokasta hallintoa ja koko maan yhteistä tukea.

Hänen Majesteettinsa kuningas ilmaisi kiitollisuutensa lämpimistä syntymäpäiväonnitteluista, joita kuninkaallisen perheen edustajat, korkeat virkamiehet ja arvohenkilöt välittivät Maha Samakhomina tunnetun suuren yleisön aikana, joka pidettiin Amarindra Vinijaya Throne Hallissa Suuressa palatsissa.
Osana syntymäpäiväjuhlia on myös suunniteltu suuri vastaanotto, nimeltään "Samosorn Sannibat", Valtioneuvoston talossa. Hänen Majesteettinsa on armollisesti sallinut hallituksen isännöidä tätä tapahtumaa, johon osallistuvat hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Maha Chakri Sirindhorn, hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Chulabhorn Krom Phra Srisavangavadhana, poliittisten virkojen haltijat, korkeat valtion virkamiehet ja ulkomaiset diplomaatit.
Suurella vastaanotolla on tarkoitus nähdä erilaisia ​​kulttuuriesityksiä, kuten erityinen Khon-naamiotanssi ja elävä orkesterimusiikki.

Hallitus on ilmaissut arvostavansa sekä valtion että yksityisen sektorin, mukaan lukien taideosaston ja Bangkokin metropolin hallinnon, saamaa yhteistyötä tapahtuman valmistelussa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.