Saksalainen turisti kuoli laitesukelluksen jälkeen Phang Ngassa

Phuket -

59-vuotias saksalainen mies on julistettu kuolleeksi sukeltaessaan Phang Ngassa. Hänen ruumiinsa vietiin takaisin sairaalaan Phuketiin.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin surullisesta tapauksesta perjantai-iltapäivänä (28. heinäkuuta).th). 59-vuotias miespuolinen saksalainen turisti löydettiin tajuttomana, kun hän meni laitesukellukseen lähellä Flower Islandia (Koh Dok Mai) Yao Islandin alueella Phang Ngassa.

Hän meni sukeltamaan matkatoimiston kanssa, jonka nimeä ei pidetty Thaimaan poliisin suorittaman lisätutkimuksen ajaksi. Hänen ystävänsä kertoivat tutkiville poliisille, että mies laskeutui 20 metrin syvyyteen mereen ennen kuin hän nousi veneeseen lepäämään, ilmeisen väsyneenä, mutta ei sairaana. Myöhemmin ystävät havaitsivat, että mies oli tajuttomana kasvot ylöspäin makaamassa veneessä ennen kuin soitti pelastuslaitoksen apua. Mies kiidätettiin Chalongin sairaalaan Phuketiin, mutta matkalla veneessä, huolimatta siitä, että hänelle annettiin elvytys, hänet todettiin kuolleeksi Chalongin sairaalassa saapuessaan.

Saksalaisen miehen tarkka kuolinsyy ei ole vielä tiedossa, ja asianomaisten virastojen ja lääkintähenkilöstön tarkastelevat sitä.

Saksalainen turisti saapui Thaimaahan 22. heinäkuutand, 2023 turistiviisumilla. Hänen viisuminsa oli määrä vanhentua 20. elokuutath, 2023. Hänen nimensä salattiin odottaessaan ilmoitusta hänen perheestään ja suurlähetystöstään.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.