Australialainen ex-patsas pelastettiin yrittäessään hirttää itsensä Phuketin postitoimistossa

Phuket -

36-vuotias australialainen ulkomaalainen on pelastettu, kun hän yritti hirttää itsensä aidan avulla postissa Rawaissa.

Chalongin poliisipäällikkö eversti Eakkarat Plaiduang kertoi Phuket Expressille, että he saivat ilmoituksen häiritsevästä tapauksesta tuntemattomalta paikalliselta asukkaalta perjantai-iltana (28. heinäkuuta).th), että ulkomaalainen mies oli tajuton ja löydettiin roikkuneena aidassa Rawain postitoimistosta. Laupias samarialainen oli tuonut miehen alas ennen kuin he kutsuivat hätäkeskukseen.

Poliisi saapui paikalle löytääkseen 36-vuotiaan australialaisen miehen, joka makasi tajuttomana maassa (Phuket Express ei pidä hänen nimeään tilanteen herkkyyden vuoksi.). Hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan. Eversti Eakkarat kertoi Phuket Expressille, että australialainen mies on ex-pat, joka asuu Phuketissa ja on asunut jo jonkin aikaa.

Chalongin lääkintähenkilöstö kertoi poliisille, että australialainen mies on sama henkilö, joka meni sairaalaan perjantaiaamuna (28. heinäkuuta) kärsien epilepsiasta, mutta hän kieltäytyi saamasta hoitoa.

Jos sinä tai joku tuntemasi henkilö on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.