PÄIVITYS: Egyptiläinen tyttö kuoli liukastuessaan ottaessaan valokuvia sillalla Phang Nga -vesiputouksella

Phang Nga -

Phuketista perheensä kanssa matkustanut 6-vuotias egyptiläinen turisti kuoli, kun hän liukastui vesiputoukseen Phang Ngassa, kun hänen äitinsä otti kuvan sillalla.

Edellinen tarinamme:

Mueang Phang Ngan piiripäällikkö Pongsak Wetthayawong sai ilmoituksen surullisesta tapauksesta keskiviikkona (26. heinäkuuta)th) kylänjohtajalta Song Preakin osa-alueelta.

Nyt päivitykseen:

Song Preak Waterfall Wildlife Conservationin johtaja Utain Siripuwadon kertoi Phuket Expressille, että tyttö ja hänen perheensä yöpyivät hotellissa Phuketissa aiemmin tällä viikolla.

He olivat maksullisella matkalla oppaan kanssa vesiputoukselle, kun tapaus tapahtui. Tuolloin turisteja kiellettiin uiminen vesiputouksessa voimakkaiden vesivirtojen vuoksi. Turistit saivat ottaa valokuvia vain betonisillalla vesiputous taustalla.

Tytön äiti otti kuvia tyttärestään ennen kuin lapsi vahingossa liukastui sillalta. Muut matkalla olleet turistit yrittivät tarttua hänen käteensä, mutta se oli liian liukas ja hän putosi vesiputoukseen.

Utain totesi, että sillalla on rautaiset turvapylväät ja se tarkastetaan säännöllisesti, ja lisäsi, että hän pyysi aina matkaoppaita olemaan varovaisia ​​turistien, erityisesti lasten ja vanhusten, kanssa sillalla vieraillessaan.

Ei ole vielä selvää, aikooko nuoren tytön perhe ryhtyä oikeudellisiin toimiin puistoon, sillä he olivat vielä surussa lehdistöaikaan.

TPN Media ei paljastanut uhrin ja hänen perheensä nimeä kunnioituksesta uhrin perhettä kohtaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.