TAT omaksuu varovaisen lähestymistavan viisumimaksujen vapautusjärjestelmään

LEHDISTÖTIEDOTE: 

Thaimaan matkailuviranomainen ottaa varovaisen lähestymistavan viisumimaksuvapausjärjestelmän toteuttamiseen houkutellakseen lisää ulkomaisia ​​turisteja.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn totesi vastauksena matkailualan toimijoille, jotka vaativat hallitusta tarjoamaan viisumivapausjärjestelmää markkinoiden piristämiseksi, että se ei ehkä ole paras strategia, koska suurin ongelma on tällä hetkellä viisumihakemusprosessin pitkä odotusaika. . Hän huomautti, että tällä strategialla oli aiemmin ongelmia matkapakettien hintojen alentamisessa turistien hyödyksi, koska TAT tarjosi tätä järjestelmää Covid-19-pandemian aikana, mutta asiasta vastaavat viranomaiset kielsivät sen.

TAT:n kuvernööri totesi, että Kiinan talouden hitaan elpymisen lisäksi tarjontapuolen, kuten lentokoneiden ja huollon, pulasta johtuvat lentopulat ovat tärkeä tekijä hidastamassa talouden elpymistä. Kävijämäärien odotetaan kuitenkin kasvavan lokakuussa Kiinan "kultaisen viikon" loman aikana, sillä lentoyhtiöiden on määrä lisätä palvelujaan vastaamaan matkustajamäärän kasvuun tuona aikana.

Samaan aikaan Thai Lion Air pyrkii elvyttämään matkailua avaamalla kuusi uutta reittiä Guangzhouhun, Chengduun, Hangzhouhun, Shanghaihin, Shenzheniin ja Xi'aniin 15. elokuuta alkaen. Näillä uusilla reiteillä käytetään Boeing 737–800- ja Boeing 737 -lentokoneita. -900ER lentokone. Tällä hetkellä Thai Lion Airin laivastossa on 15 lentokonetta, jotka koostuvat 13 B737-800:sta ja kahdesta B737-900ER:stä.

Thai AirAsia on myös osoittanut lupaavia merkkejä keskimääräisellä täyttöasteella 80 % Kiinan reiteillä vuoden ensimmäisen puoliskon aikana, ja sillä on 13 liikennöityä reittiä 12 kohteeseen Kiinassa. Lentoyhtiö ilmoitti aloittavansa vähitellen reittinsä Etelä-Kiinaan ja toivoo toipuvansa täysin tämän vuoden loppuun mennessä sekä kohteiden että vuorovälien suhteen.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.