Soi Dog Foundation liittyy prinsessa Chulabhornin raivotautiprojektitapahtumaan Nakhon Si Thammaratissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Soi Dog Foundation oli ylpeä saadessaan liittyä sterilointi- ja rokotustapahtumaan Nakhon Si Thammaratissa äskettäin osana Hänen kuninkaallisen korkeutensa prinsessa Chulabhorn Krom Phra Srisavangavadhanan "Taudista vapaat eläimet, raivotaudista vapaat ihmiset" -projektia. 

20.–24. heinäkuuta 2023 Wat Phra Mahathat Woramahawihanissa pidetty tapahtuma kokosi yhteen HRH:n prinsessa Chulabhornin eläinlääketieteellisen vapaaehtoisyksikön, alueellisen karjankasvatustoimiston 8, Nakhon Si Thammaratin maakunnan karjankasvatustoimiston, Nakhon Si Walaifarakin yliopiston kunnan ja eläinjärjestön. Soi Dog Foundation auttaa vähentämään kulkukoirien ja kissojen määrää alueella ja pysäyttämään tautien, mukaan lukien raivotaudin, leviämisen.

Alueen kulkukoirien ja -kissapopulaatioiden hallinta on myös osa Taideosaston hakemusta Wat Phra Mahathat Woramahawihanin nimeämisestä Unescon maailmanperintökohteeksi vuoteen 2024 mennessä. Temppelistä ja ympäröivästä yhteisöstä koiria oli yhteensä 242. steriloitu ja rokotettu viiden päivän tapahtumassa. 

Soi Dog on tukenut HRH Princess Chulabhornin projektia Nakhon Si Thammaratissa vuodesta 2018 lähtien. Hän on työskennellyt paikallishallinnon organisaatioiden kanssa eläinten steriloimiseksi ja rokottamiseksi käyttämällä CNVR-lähestymistapaa (Catch, Neuter, Vaccinate, Return). Heidän kaksi liikkuvaa tiimiään liikkuvat maakunnassa systemaattisesti ja jatkavat sitä, kunnes ovat saavuttaneet kaikki 23 piiriä. He sijaitsevat tällä hetkellä Sichonin ja Chalermprakiatin alueilla. 

"Lähes kuuden vuoden aikana, jolloin olemme toimineet [Nakhon Si Thammaratissa], lyhyen kärsimyksen elämään syntyneiden kulkupentujen määrä on vähentynyt merkittävästi", sanoi Tri Patcharee Pipatdirekkul, Soi Dogin eteläisen mobiilipäällikkö. "Lisäksi, kun koirakanta on tasaantunut ja vähentynyt, olemme huomanneet, että myös ihmisten asenteet koiria kohtaan ovat parantuneet." 

Soi Dog on nähnyt samanlaisia ​​tuloksia muissa provinsseissa, joissa heidän mobiiliklinikkatiiminsä toimivat. Thaimaassa on tällä hetkellä 14 tällaista joukkuetta – yhdeksän Suur-Bangkokissa ja viisi etelässä. Yhdessä tukemiensa ulkoisten CNVR-hankkeiden kanssa säätiö steriloi ja rokottaa tällä hetkellä lähes 20,000 2003 eläintä kuukausittain ja lähestyy virstanpylvästä, joka on miljoona steriloitua ja rokotettua eläintä niiden perustamisesta vuonna XNUMX lähtien.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.