Hyvää syntymäpäivää hänen kuninkaalliselle majesteettilleen Thaimaan kuninkaalle

Kansallinen -

Tänä perjantaina 28. heinäkuuta vietetään Thaimaan nykyisen hallitsijan kuningas Vajiralongkornin kuninkaallista syntymäpäivää.

Lisäksi kuningas Vajiralongkornin syntymäpäivä on Thaimaan kansallinen vapaapäivä, jota vietetään suurilla uskonnollisilla ja kuninkaallisilla seremonioilla kaikkialla maassa. Kuningas syntyi 28. heinäkuuta 1952 Ambara Villassa Dusit Palacessa, Bangkokissa. Hän on kuningas Bhumibol Adulyadejin ja kuningatar Sirikitin ainoa poika ja toinen neljästä lapsesta.

20-vuotiaana hänen isänsä teki hänestä kruununprinssin. Hän on hallinnut Thaimaan kuninkaana vuodesta 2016, isänsä kuoleman jälkeen.

Kuninkaan syntymäpäivänä valtion virastot, mukaan lukien maahanmuuttovirasto, ja tärkeimmät pankkikonttorit ympäri maata ovat kiinni. Myös muut yritykset voivat häiriintyä. Kuninkaan muotokuvia ja lippuja on esillä kodeissa, julkisissa rakennuksissa ja yrityksissä eri puolilla maata lojaalisuuden ilmaisemiseksi. Ihmiset koristavat keltaisia ​​kuninkaan värisiä asuja osoittaakseen kunnioituksensa Hänen kuninkaallista majesteettiaan kohtaan.

Loma on thaimaalaisille aikaa juhlia kuningastaan ​​ja osoittaa isänmaallisuuttaan. Pattaya News toivottaa sydämellisesti Hänen Kuninkaallisen Majesteettinsa kestävää terveyttä ja hyvinvointia tulevina vuosina.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/