Lautta Koh Samuille Toimintahäiriöt ja Strands pelkäsivät matkustajia tuntikausia

Samui -

Donsakista Samuin saarelle liikennöivän lautan matkustajat pelästyivät suuresti, kun veneen moottori oli epäkunnossa yli kahden tunnin ajan.

Mr. Om-In Limsuwan, joka oli yksi lautan matkustajista, kertoi Phuket Expressille, että torstai-iltana (27. heinäkuuta)th), lautta lähti Donsakissa sijaitsevalta laiturilta klo 7. Saapuminen Koh Samuille oli suunniteltu klo 00. Noin kello 8 lautan moottori epäonnistui, mikä tarkoitti, että myös lautan sähköt katkesivat. Lautta oli toimintahäiriön aikaan Fourth Islandin ja Fifth Islandin välillä.

Kaikilla lautalla olevilla henkilökunnalla oli pelastusliivit yllään ja he pyysivät kaikkia matkustajia nousemaan lautan ylimmälle kannelle, koska tuolloin oli paljon voimakkaita aaltoja. Limsuwan sanoi, että monet matkustajat olivat peloissaan ja itkivät.

Yli kahden tunnin kuluttua toinen lautta Samuista Donsakiin auttoi vetämään viallisen lautan köysien kanssa Samuille. Matkan aikana köydet katkesivat kerran ennen kuin ne korjattiin ja hinattiin uudelleen. Lautta saapui Samuin saarelle klo 11.

Matkustajat pyytävät toimivaltaisia ​​viranomaisia ​​tarkistamaan jokaisen lautan turvallisuuden ennen käyttöä.

Jäi epäselväksi, saivatko matkustajat tapauksesta minkäänlaista taloudellista korvausta tai hyvitystä asiaankuuluvilta viranomaisilta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.