LEHDISTÖTIEDOTE: LOPETTAA BRITTIJEN EX-PATSIEN JÄÄDYTETTY ELÄKKEET THAMAASSA

Thaimaa-
Uusi sivu ja siihen liittyvä ryhmä on luotu auttamaan ja tukemaan "Lopeta jäädytetyt eläkkeet" -kampanjaa – sivumme keskittyy Thaimaassa asuviin brittiläisiin ex-patsaisiin.

Jäädytetyt valtion eläkkeet on Ison-Britannian hallituksen käytäntö "jäädyttää" Yhdistyneen kuningaskunnan valtion eläkkeet (eli määrää ei koroteta "Triple Lockin" mukaisesti vuosittain, kuten Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaille tehdään) eläkeläisille, jotka asuu suurimmassa osassa muita maita lukuun ottamatta Euroopan yhteisön maita ja muutamia muita maita, joilla on vastavuoroiset sopimukset Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa.

Thaimaa ei ole yksi niistä maista, joilla on vastavuoroiset sopimukset Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa.
Toivomme, että mahdollisimman monet Thaimaassa asuvat brittiläiset pääsevät mukaan.
MITÄ VOIT TEHDÄ?

🌐 OTA YHTEYTTÄ muihin brittiläisiin entisiin Thaimaassa. Verkostosi on vahvuutesi, ja yhdessä olemme vahvempia.

📢 Kommunikoi ystävien ja perheen kanssa Isossa-Britanniassa. Kannusta heitä osallistumaan kampanjaamme, lisäämään tietoisuutta ja ohjaamaan toimintaamme. Heidän äänensä on tärkeä!

💬 LIITY ja ole vuorovaikutuksessa muiden samaa asiaa taistelevien FB-sivujen ja ryhmien kanssa. On aika yhdistää voimamme ja taistella yhtenä!

✅ REKISTERÖIDY äänestääksesi Britannian vaaleissa, jos olet oikeutettu. Äänelläsi voi olla vaikutusta! Vuoden 2022 vaalilaki takaa äänioikeutesi ulkomailla asumisesta riippumatta poistamalla 15 vuoden säännön.

📨 YHDISTYY päättäjien kanssa. Ota yhteyttä viimeisimpään rekisteröityneeseen kansanedustajaasi, käytä ääntäsi ja vaadi eläkkeiden jäädyttämistä lopettamista.

Jokaisella teolla on merkitystä ja jokaisella äänellä on merkitystä. Yhdessä voimme saada aikaan muutoksen. Se alkaa sinusta – mitä voit tehdä tänään muuttaaksesi? Muista, että ytimekäs ja vakuuttava viestintä on avainasemassa.

LINKKI THAILANDIN OHJAUSSIVULLE TYKKÄÄN:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100094586570644

LINKKI THAIMAAN SIVURYHMÄÄN LIITTYMISEKSI:
https://www.facebook.com/groups/307159938448984

REKISTERÖIDY ÄÄNESTYSTÄ TÄSTÄ:
https://www.gov.uk/register-to-vote

LINKKI PÄÄJÄRJESTELMÄÄN "LOPPUVIEN ELÄKERYHMÄN":
https://www.facebook.com/endfrozenpensions/

LINKKI "LOPPUJÄÄDYTETTYJEN ELÄKKEIDEN" PÄÄSIVUSIVUILLE:
https://endfrozenpensions.org

ALLEKIRJOITTAA VETOOMUS ELÄKKEIDEN PÄÄTTÄMISEKSI
https://www.change.org/p/tell-the-political-parties-to-end-frozen-pensions?

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.