Nahkaselkäinen merikilpikonnaäiti yrittää munia Karon Beachillä 

Karon, Phuket -

Nahkaselkäinen merikilpikonnaemä yritti munia lähellä hotellia Karon Beachillä.

Meren ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) ilmoitti tapauksesta tuntemattoman hotellin työntekijältä lähellä Karon Beachia tiistai-iltana (25. heinäkuuta).th).

Suthep Juealaong DMCR:stä kertoi Phuket Expressille, että he menivät Karon Beachille ja löysivät nahkaselkäisen merikilpikonnan, joka painoi noin 300 kiloa. Merikilpikonnaäiti etsi muniapaikkaa. Mahdollisia pesiä oli noin kolme, mutta sisältä ei löytynyt munia.

Nahkaselkäkilpikonnan uskotaan palaavan munimaan uudelleen muutaman päivän sisällä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.