Entinen Thaimaan pääministeri Thaksin Shinawatra palaa kotiin 10. elokuuta, hänen tyttärensä mukaan

KUVA: Bangkok Post

Kansallinen -

Thaimaan entinen pääministeri Thaksin Shinawatra aikoo palata kotiin Thaimaahan Dubaista elokuun 10. päivänä, kertoo hänen tyttärensä Paetongtarn Shinawatra.

Paetongtarn paljasti sosiaalisessa mediassa, että Thaksin saapuu Don Mueangin kansainväliselle lentokentälle 10. elokuuta.

Hän kirjoitti: ”Isäni syntymäpäivänä ulkomailla kaipasin hänen kanssaan olemista vain kahdesti tehtävieni vuoksi Thaimaassa… Sydämeni, samoin kuin kaikkien perheemme sydämet, on sekä iloinen että huolissaan (isäni paluusta). Kunnioitan kuitenkin aina isäni päätöksiä. Toivon hänelle hyvää terveyttä ja turvallisuutta. (Jos hän on täällä), hän voi seurata lapsenlapsiaan kouluun, aivan kuten hän aikoi. Olkoon kaikki hyvät teot isäni kanssa, sillä hän on aina ollut ystävällinen kaikille. Rakastan sinua eniten maailmassa."

Paetongtarn jatkoi: ”Tähän asti lukeville ystävilleni isäni on thaimaalainen, tunnettu johtaja, joka tunnetaan merkittävistä saavutuksistaan ​​ja kestävistä kamppailuistaan. Hänen päätöksensä palata kotiin tällä kertaa on asia, josta hän on aidosti puhunut vuoden 2022 alusta lähtien…”

Tämä on yksi harvoista kertoista, kun Thaksin on asettanut tarkan päivämäärän paluulleen. Hänen edellinen paluu lupaus voidaan jäljittää toukokuuhun 2023, jolloin hän ilmoitti, mutta lykkäsi myöhemmin, että hän palaisi heinäkuun 26. päivänä - hänen syntymäpäivänsä - hoitamaan lapsenlapsiaan.

Nähtäväksi jää, pidetäänkö tätä päivämäärää, TPN huomauttaa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.