Fire Dageses Villa Kamalassa

Kamala -

Tulipalo on vaurioittanut huvilaa Kamalassa.

Kamalan paikallisen hallintoorganisaation palomiehille ilmoitettiin aiemmin tällä viikolla Baan Hua Kuanissa sijaitsevan huvilan tulipalosta. Palomiehet paloautoineen saapuivat huvilalle havaitsemaan rakennuksesta nousevan savua.

Palon hallintaan kului noin 45 minuuttia. Pesutupa vaurioitui, mutta henkilövahinkoja ei kerrottu. Palon syyksi epäillään sähköoikosulkua. Palon tarkka syttymissyy on kuitenkin vielä selvittämässä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.